- -
UPV
 
02/11/15
Notícia
RESPOSTA A L'EMERGÈNCIA DEL TERRATRÈMOL A NEPAL

El Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport rep els agraïments de la fundació Oxfam Intermón per la col·laboració amb la resposta d'emergència del terratrèmol a Nepal.

Sis mesos després que el terratrèmol danyara 850.000 cases i afectara els mitjans de vida de 2 milions de famílies, seguim al costat dels nepalis que es trobaren afectats. Fins ara hem proporcionat aigua neta, refugi i alimentació a més de 450.000 persones. Durant aquest temps, hem repartit refugis d'emergència, aigua tractada amb clor, construït latrines i repartit semilles d'arròs perquè els agricultors pogueren cultivar.

Des de Oxfram Intermón seguim al costat de les persones cobrint les seues necessitats, proporcionant aigua, refugi i aliments a més d ajudar als agricultors per a la millora dels cultius i a les dones mitjançant programes d'alfabetització i de mitjans de vida per a reduir la situació de pobresa i vulnerabilitat a la qual està condemnada la major part de la població. Bárbara Mineo, responsable d'Acció Humanitària de Oxfam Intermón, agraeix la col·laboració del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport i informa de les claus de la intervenció en Nepal. Pots veure-ho també a: https:

//youtu.be/JDWWMmxF4Vc


EMAS upv