- -
UPV
 
03/02/15
Notícia
La Internet Segura

El Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació us convida a participar en la Jornada LA INTERNET SEGURA. PROTECCIÓ DELS MENORS EN INTERNET.

Coneixedors de la influència de les TICs en els nostres joves, el Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació en col·laboració amb l'Aula de Infància i Adolescència de la UPV, recolzen la labor de la ONG  PADRES 2.0, i us conviden a participar en la Jornada LA INTERNET SEGURA. PROTECCIÓ DELS MENORS EN INTERNET, que tindrà lloc el dia 24 de febrer a les 16:30 h en el Saló d'Actes d’ADE (7J).

Presentació de La xiqueta de la Tablet, primera línia d'ajuda a Espanya per a la protecció dels drets dels menors en internet, avalada per diferents institucions presents en la jornada. 

Conferencia El repte generacional dels pares 2.0, la protecció dels menors en internet, impartida per Albert Gimeno, director i cofundador de la ONG  PADRES 2.0 

Inscripció gratuïta fins a completar la capacitat, a través del CFP:

https://www.cfp.upv.es/formacion-permanente/cursos/la-internet-segura--proteccion-de-los-menores-en-internet_idiomava-menuupvtrue-cid40203.html

Més informació:
Cartell Internet Segura

EMAS upv