- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

E.U. en CompetŔncia Professional per a l'Ensenyament

 
24/05/17
News
Els dies 5 i 6 de maig cent persones pertanyents a la comunitat universitÓria de la UPV van participar en les activitats programades a Sot de Xera

Els dies 5 i 6 de maig es va realitzar l'excursió a Sot de Xera, inclosa dins de les activitats d’El Vint-i- 5.

El cap de setmana del 5 i 6 de maig, cent persones de la UPV, entre estudiants, PAS i PDI, inclosos acompanyants familiars, van realitzar una excursió a Sot de Xera, amb diverses activitats com interpretació dels estels, recital de cançó, excursió diürna pel parc natural i tertúlia sobre literatura i llengua a la comarca dels Serrans.

Els objectius eren conèixer el territori, promoure l’ús del valencià i fomentar la convivència entre els membres de la UPV. Per a la qual cosa es va realitzar un programa complet i variat, en el marc del Parc Natural de Xera-Sot de Xera, també parc geològic, que va satisfer els participants.

L’activitat es va realitzar amb la participació de Calderona Viva (Els Mags dels Estels), el cantautor Rubén Suárez amb Tinna Pla; l’alcalde de Sot de Xera, Tomàs Cervera; els escriptors i editors Mercè Climent, Amadeo Laborda i Juli Capilla i els guies Raül (biòleg) i José (paleontòleg) i la resta del personal de l’alberg Geonatur. A més de la col·laboració dels voluntaris lingüístic i els servipolis.

Aquesta activitat estava inclosa dins de les activitats d’El Vint-i-5, al voltant de la data històrica del 25 d’Abril, que organitza anualment el Servei de Promoció i Normalització Lingüística.


EMAS upv