- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
02/05/17
Noticia
Teatre en valencià el 4 de maig

El 4 de maig tindrà lloc la V Jornada de Teatre en Valencià amb dues representacions teatrals. L'entrada és gratuïta.

El dijous 4 de maig, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny (ETSED) de la Universitat Politècnica de València acollirà la V Jornada de Teatre en Valencià, que comptarà amb dos espectacles amb accés lliure.

Primerament, al matí, al vestíbul de l’ETSED, un espectacle de microteatre amb dues obres actuals, canalles i properes, interpretades per Pilu Fontán i Alberto Baño, de la companyia Teatro del Contrahecho:

  • A les 11.00 h: La importància d’anomenar-se Ernesto per a un gos, on Gwendoline i el seu gos Ernesto correran pels passadissos amb desgana però disposats a donar una classe de menjar per a gossos. Una mítica parella... i oblideu-vos d’Oscar Wilde, i
  • A les 12.30 h: Retrobament, dos amics es retroben a la universitat després de diversos capítols separats de les seues vides, ací van viure moltes coses junts que potser avui els tornen a unir... o no..

I després, a les 19.00 h, a l’Auditori Alfons Roig, l’obra de terror Suggestió, interpretada per Paula Santana i Emili Chaqués, de la companyia L’Últim Toc Teatre: A la ciutat de València existeix un museu de caire esotèric anomenat “La casa de l’Alemany”. La seua directora explica als visitants les històries que amaguen cadascun dels objectes exposats mitjançant llegendes urbanes farcides d’elements paranormals. Un dia rep la visita d’un youtuber, escèptic d’aquests temes, i entestat a mostrar al seu canal de Youtube que tot el que conta l’ama del museu són relats buits de versemblança creats per a l’entreteniment. Tanmateix, al llarg de la visita, una sèrie de successos difícils d’explicar faran dubtar el youtuber i… els espectadors.

L’entrada a les obres és lliure i gratuïta.

 

Més informació a la web de l'ETSED

Organitza: Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny

Amb el suport del Servei de Promoció i Normalització Lingüística

Más información:
Cartell Suggestió

EMAS upv