- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
18/10/16
Noticia
Enamora’t en valencià. Taller de samarretes el 20 d’octubre

El dijous 20 d'octubre tindrà lloc un taller de samarretes a l’Àgora de la UPV

Recordant la celebració del 9 d’Octubre, diada dels valencians i de Sant Dionís, patró dels enamorats, el proper dijous 20 d’octubre el Servei de Promoció i Normalització Lingüística, per mitjà del Voluntariat Lingüístic, realitzarà un taller de samarretes amb frases en valencià.

“Si vols una samarreta pintada amb alguna de les frases que tenim preparades, vine a l’Àgora, a partir de les 10.30 h i participa.”

Els participants entraran en el sorteig d’una mocadorada, gràcies a la col·laboració de www.troballengua.com i Torrons Casinos. La mocadorada és un “present que fan tradicionalment a València, el 9 d'octubre, diada de Sant Dionís [...], consistent en un mocador de cap que embolica uns dolços de massapà de diferents formes i colors que representen els fruits de l'horta, al voltant de dos figures més grans anomenades piuleta i tronador” (Diccionari Normatiu Valencià, Acadèmia Valenciana de la Llengua).

El nombre de samarretes disponibles és limitat. Però, també pots portar alguna samarreta, bossa, dessuadora... que vulgues pintar.

Dia: dijous 20 d’octubre, d’10.30 h a 15 h (fins a l’acabament de les existències)

Lloc: davall de la passarel·la de l'Àgora

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia


EMAS upv