- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
13/10/16
Noticia
L’SPNL informa: Troballengua, un directori web on es poden trobar professionals i comerços que entenen el valencià

L’objectiu és potenciar l’ús del valencià i difondre la cultura dels valencians.

Troballengua (troballengua.com) és un directori web en el qual els valencians podem trobar professionals i comerços amb els quals expressar-nos en valencià.

El web s’ha creat amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià en les relacions comercials, professionals i institucionals, per tal de prestigiar la llengua, recuperar la seua funcionalitat social i facilitar que siga, per defecte, la llengua habitual dels valencianoparlants. Segons els seus creadors, “una convivència basada en el respecte ha de facilitar que cada interlocutor parle la seua llengua, sense prejudicis per a ningú, siguen valencianoparlants o castellanoparlants.”

A més a més, Troballengua té el propòsit de ser un lloc de trobada i de difusió de la nostra llengua i la nostra cultura; per això, ofereix informació espais naturals, gastronomia o festes dels pobles valencians.

A banda del web, també es troba present a les xarxes socials, com ara Facebok, Twitter i Instagram, on es publica informació sobre esdeveniments, iniciatives, etc., vinculats amb diversos aspectes de la nostra cultura.

Més informació: www.troballengua.com; www.facebook.com/troballengua; twitter.com/@troballengua

Font: contacte@troballengua.com

Más información:
Logo troballengua

EMAS upv