- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
03/10/16
Noticia
La XVI Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari tindrà lloc a Benicàssim del 10 al 13 de novembre

La XVI Trobada de Voluntariat Lingüístic de la Xarxa Vives d’Universitats, que té com a títol "20 anys de Voluntariat Lingüístic. Què aportem a la societat, durant l'etapa universitària i després?", tindrà lloc a Benicàssim del 10 al 13 de novembre de 2016.

Aquesta XVI Trobada, que s'emmarca en les jornades universitàries Fòrum Vives, està organitzada per la Universitat de València i la Universitat Jaume I.

En la presentació es remarca  que “fa vint anys es van posar en marxa les primeres experiències de Voluntariat Lingüístic a les universitats Autònoma de Barcelona, València i Jaume I. La majoria de les universitats de la Xarxa Vives han tingut o tenen programes de Voluntariat Lingüístic per on han passat milers de persones de tots els orígens i de totes les titulacions. Han contribuït, sens dubte, a augmentar l'ús de la llengua pròpia en la comunitat universitària i a promoure els valors del plurilingüisme. La majoria d'aquestes persones s'han incorporat a l'àmbit laboral, des de totes les professions, i moltes continuen actives en el món associatiu, sindical o polític. Què aporta el Voluntariat Lingüístic Universitari a la societat?”.

Això s’exemplifica en un programa (www.spluv.es/trobada) d’activitats formatives i lúdiques atractives, que permeten acomplir els objectius previstos: dinamitzar els contactes entre el voluntariat lingüístic de totes les universitats de la Xarxa Vives, conèixer una de les nostres contrades més emblemàtiques i debatre sobre les polítiques lingüístiques dins i fora de l'àmbit universitari.

Destinataris

La Trobada s’adreça a l'estudiantat inscrit en qualsevol dels programes de Voluntariat Lingüístic de les universitats o col·laborador en les activitats de dinamització lingüística.

En el cas de la UPV cal estar inscrit prèviament al Voluntariat Lingüístic per mitjà d’aquest formulari: http://bit.ly/VL-UPV-INS.

La UPV, a través del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, tindrà en compte la participació dels sol·licitants en les activitats que s’han organitzat a través del Voluntariat Lingüístic. A més de la participació en les Jornades de Formació del 6 d’octubre i 2 de febrer, la inscripció a les quals s’ha de fer en el formulari següent (fins al dia 5): http://bit.ly/2cSGkgr.

Inscripció a la XVI Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari

Organitzen: Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I, Generalitat Valenciana, Xarxa Vives d’Universitats, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.apnl@upv.es

 

96 387 77 08


EMAS upv