- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
08/09/16
News
Benvinguda del Voluntariat Lingüístic i concurs de doblatge multilingüe amb motiu del Dia Europeu de les Llengües

El 22 de setembre, de 12.30 a 15 h, a l’Àgora de la UPV, tindrà lloc la Benvinguda del Voluntariat Lingüístic per al curs 2016-2017, juntament amb la celebració del Dia Europeu de les Llengües.

El Voluntariat Lingüístic és un programa del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV per a impulsar la participació dels estudiants universitaris en la promoció de l’ús del valencià i del plurilingüisme. Amb l’acte del 22 de setembre, s’inicien les activitats previstes per al curs 2016-2017.

A més, enguany la Benvinguda del Voluntariat Lingüístic està lligada al Dia Europeu de les Llengües (http://edl.ecml.at), per tal de promoure el multilingüisme a Europa, com un avanç a la data tradicional de celebració (el 26 de setembre).

La Benvinguda consistirà en una pràctica de doblatge i un concurs de doblatge multilingüe per equips, en diverses llengües (valencià, castellà, anglès i francès), amanit amb un tast gastronòmic i la realització d’un programa de ràdio experimental del Voluntariat Lingüístic.

Es tracta d’una pràctica interactiva, dinàmica i desinhibidora, amb l’objectiu d’adequar la paraula a l’expressió i els gestos dels personatges i practicar la locució estàndard en mitjans radiofònics. Per a la pràctica hi ha diversos textos en les quatres llengües esmentades. I per al concurs s’utilitzarà un text extretde Language of the enemy (basada en Romeu i Julieta, de William Shakespeare, i adaptada a la realitat d’Israel i Palestina).

L’equip guanyador rebrà com a obsequi entrades per al Festivern 2016 (els últims dies de l’any a Tavernes de la Valldigna).

L’acte estarà conduït per Francesc Fenollosa i Ten, amb la col·laboració dels voluntaris lingüístics. Fenollosa és actor, doblador i director de doblatge. És conegut per la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie d’animació Bola de Drac i ha dirigit doblatges de pel·lícules com Els pardals, Psicosi o Marnie, de Hitchcock.

Inscripció (fins al 21 de setembre, 12 h): http://bit.ly/2cfD39M. Les places són limitades.

Textos per a la pràctica del doblatge: http://bit.ly/2bUUc4U

Text per al concurs de doblatge multilingüe per equips: http://bit.ly/2cmO6ON

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)


EMAS upv