- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
25/07/16
Noticia
Raimon, Isabel-Clara Simó i Josefina Castellví, Medalles d'Honor 2016 de la Xarxa Vives

L'acte de cloenda del curs acadèmic 2015-2016 va ser l'escenari del lliurament de les Medalles d'Honor 2016 de la Xarxa Vives.

Dins de la campanya “Matriculem-nos en valencià” (http://bit.ly/28JsBUS) del curs 2016-2017, adreçada als estudiants de qualsevol titulació de la UPV i que té com a objectiu general la promoció de l’ús del valencià en la vida acadèmica, es remarca el següent: “des del primer dia del curs acadèmic –en les teues classes i pràctiques– utilitza el valencià i demana els materials docents... en valencià. I en cas que no n’hi haja, no dubtes a demanar més presència del valencià a les aules.”

 

I si has escollit el valencià com a llengua en primera preferència en la docència, del 3 al 7 d’octubre, al Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia) del teu campus, podràs recollir l’obsequi de benvinguda (fins a l’acabament de les existències)...

 

i també t’informarem dels serveis que oferim per a aprendre valencià, participar en la promoció del valencià –com el Voluntariat Lingüístic– i altres recursos per a millorar l’ús del valencià a la universitat.

 

Les dependències del Servei de Promoció i Normalització Lingüística dels campus de la UPV es troben als edificis següents: 

 

·         Campus de Vera. Servei de Promoció i Normalització Lingüística (edifici 3C) (per a informar-te dels recursos i espais per a aprendre valencià, també pots adreçar-te al Centre d’Autoaprenentatge de Valencià, a l’edifici 5F)

·         Campus de Gandia. Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (edifici CRAI, 2a planta, H-214)

·         Campus d’Alcoi. Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (edifici Ferrándiz, 2a planta, zona de despatxos) 

 

A finals de setembre t’informarem dels horaris de recollida dels obsequis.


EMAS upv