- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
13/07/16
Noticia
Cursos de valencià del 1r quadrimestre 2016-2017

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) ofereix cursos de valencià semipresencials i en línia per al primer quadrimestre del curs 2016-2017.

Cursos de valencià del 1r quadrimestre 2016-2017

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) ofereix cursos de valencià semipresencials i en línia per al primer quadrimestre del curs 2016-2017.

El termini d’inscripció està actiu fins al 12 de setembre del 2016.


S’ofereixen dues modalitats: cursos semipresencials (de tots els nivells) i cursos en línia (dels nivells B2, C1 i C2). Cada nivell (120 h) consta de dos cursos: un al primer quadrimestre (curs .1, de 60 h, de final de setembre a desembre) i un al segon quadrimestre (curs .2, de 60 h, de febrer a maig).

 

Cursos semipresencials

Estructurats en 40 hores de classe presencial més 20 hores d’autoaprenentatge (treball tutorat en el PoliformaT).

S’adrecen a tota la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres d’Alumni), i a partir del nivell B2 contenen tasques específiques d’expressió escrita i expressió oral per a cadascun dels col·lectius, amb la intenció d’ajudar-los a utilitzar el valencià de forma habitual en el treball o en els estudis a la UPV.

Al campus de Vera s’ofereixen els A2.1, B1.1, B2.1 (2 grups), C1.1 i C2.1 (2 grups). A Alcoi hi ha un curs C1.1, que consta d’un grup semipresencial i un altre grup que pot seguir el curs a través del Policonnecta. I al campus de Gandia s’ofereixen un curs C1.1 i un altre C2.1.

 

Cursos en línia

La durada és de 60 hores. Cal fer 60 h de treball en línia, amb tasques obligatòries que cal lliurar al tutor, i una sessió inicial presencial, no obligatòria.

S’ofereixen els cursos B2.1, C1.1 i C2.1, adreçats a la comunitat universitària dels tres campus.

Hi ha una sessió presencial inicial, i les tasques d’expressió escrita i d’expressió oral estan dividides per col·lectius (PAS, PDI i estudiants/membres d’Alumni).

 

Matrícula i més informació

Cursos de valencià per al primer quadrimestre del curs 2016-2017

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

 

Centre de Formació Permanent


EMAS upv