- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
03/06/16
Noticia
Participa en "M'agrada el valencià..."

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV promou la participació dels estudiants amb l’activitat “M’agrada el valencià”, fins al 10 de juny, primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià” del curs 2016-2017.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV promou la participació dels estudiants amb l’activitat “M’agrada el valencià”, fins al 10 de juny, primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià” del curs 2016-2017.

Es premiarà la participació amb dos abonaments per al Feslloch 2016.

Com es pot participar en “M’agrada el valencià”?

Fins al 10 de juny, cal enviar un missatge, amb un màxim de set paraules, que completen la frase “M’agrada el valencià...”, els quals podran ser utilitzats en les sessions fotogràfiques (photocall) que es faran als campus de la UPV (entre el 2 i el 9 de juny).

Les frases es podran enviar a través de l’adreça dinamitzacio.apnl@upv o per missatge privat al Facebook del  Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL), i es penjaran en l’àlbum “M’agrada el valencià” de la pàgina de Facebook.

Es premiarà la participació amb dos abonaments per al Feslloch 2016:

- un abonament es lliurarà a l’autor o autora de la frase amb més “m’agrada” –segons les preferències dels usuaris del Facebook de l’SPNL–, i

- l’altre abonament se sortejarà entre la resta de frases rebudes, sempre que tinguen una correcció lingüística adequada.

Del 2 al 9 de juny, d’11 a 14 h, en diferents llocs de la UPV (vegeu el plànol de la campanya), es muntarà l’expositor per a sessions fotogràfiques, on qui ho desitge es podrà fer una foto amb un dels missatges en valencià de “M’agrada el valencià...”.

Les fotografies es publicaran al Facebook de l’SPNL. A més, els participants també les podran penjar i compartir a les xarxes socials (Facebook i Twitter amb l’etiqueta “#envalencià”).

El 9 de juny –últim dia de les primeres PAU–, s’oferirà una orxata als participants en “M’agrada el valencià” que s’acosten al carret situat a l’Àgora del Campus de Vera.

“Matriculem-nos en valencià”

Aquesta activitat de “M’agrada el valencià” és la primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià”, que s’adreça als estudiants de grau, de cicle i de màster, té com a objectius la promoció de la tria del valencià com a llengua de preferència, la matriculació en les assignatures que s’imparteixen en valencià i l’ús del valencià en la vida acadèmica.

La campanya “Matriculem-nos en valencià” es desenvolupa en quatre períodes: 1. Al juny: “M’agrada el valencià...”, 2. Al juliol (i al setembre): “Em matricule en valencià”, 3. Al setembre i durant el curs acadèmic: “Utilitze el valencià” i 4. Del 3 al 7 d’octubre: “Recull l’obsequi de benvinguda”.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Más información:
Mapa M'agrada el valencià

EMAS upv