- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
02/06/16
Noticia
AVÍS SOBRE L’ACCÉS A LA UPV EL 4 DE JUNY

AVÍS SOBRE L’ACCÉS A LA UPV EL PROPER DISSABTE 4 DE JUNY

El dissabte 4 de juny de 2016 està previst un triatló popular (Triatló del Marítim)  que es desenvoluparà des de les 8.10 h fins a les 11.15 h.  Durant el temps que dura la prova esportiva, no es podran utilitzar els accessos per a vehicles (cotxes, motos o bicicletes) de la Universitat Politècnica de València. 

Aquest dia es faran els exàmens de nivell C1 de coneixements de valencià de la Universitat Politècnica de València, a més de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Si acudiu en vehicle privat, us aconsellem que ho feu abans de les 8.00 h, ja que la carrera ciclista del triatló discorre pel carrer de l'enginyer Faust Elio, l’avinguda dels Tarongers (pels quatre carrils propers a la Universitat Politècnica de València) i pel Bulevard Perifèric Nord fins a la rotonda d’Alboraia, i torna fent el mateix recorregut. Hi haurà dos carrils d’anada i dos de tornada.

En alguns passos de vianants, l’organització del triatló disposarà de voluntaris per a facilitar el pas i poder creuar l’avinguda dels Tarongers.

Tota la informació sobre el triatló continguda en aquest missatge és informació que proporcionen els organitzadors de l’esdeveniment esportiu. La UPV no es fa responsable d’inexactituds en la informació proporcionada o de canvis que l’organització puga introduir en l’esdeveniment esportiu i que no corresponguen a la informació proporcionada en aquest missatge. 

Es demana molta precaució a fi d’evitar qualsevol accident. També es recomana que acudiu en transport públic i amb temps suficient.

Salutacions,

 

La Comissió Examinadora de la UPV

 

EMAS upv