- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
17/05/16
Noticia
Resolució del Concurs Universitari d’Informes Tècnics en Valencià 2016

Resolució del jurat del Concurs universitari als millors informes tècnics fets per estudiants sobre el Fòrum Vives El corredor mediterrani: eix d'oportunitats, del dia 12 de febrer de 2016.

Amb motiu del Fòrum Vives El corredor mediterrani: eix d’oportunitats, organitzat per la Xarxa Vives d’Universitats i la Universitat Politècnica de València, en el marc de la presidència de la Xarxa, i realitzat a la Ciutat Politècnica de la Innovació el 12 de febrer de 2016,  el Servei de Promoció i Normalització Lingüística va convocar el Concurs Universitari d’Informes Tècnics en Valencià 2016, destinat als estudiants de la UPV, sobre les intervencions dels participants (autoritats, moderador, ponents i públic).  

D’acord amb les bases de la convocatòria, el jurat, format per Vicent J. Botti, José Vicente Colomer, José Luis Miralles, José M. Meseguer, Sergi Linares i Sara Vicent, s’ha reunit el 12 de maig de 2016 i ha avaluat els 17 informes presentats. Finalment, ha resolt concedir els premis als informes següents:

 

 

PREMI AUTOR/A DOTACIÓ
Primer Álvaro Ciurana Tatay 600€
Segon Santiago Ferri Mateu 300€
Tercer Josep Mas Bolufer 150€

 

 

Més informació: Bases del concurs

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)


EMAS upv