- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
10/05/16
Noticia
La UPV participa a la #PrimaveraEducativa del 13, 14 i 15 de maig

Les àrees lingüístiques de la Universitat Politècnica de València participen a la Fira dels Idiomes, en el marc de la #PrimaveraEducativa que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana entre els dies 13, 14 i 15 de maig.

Les àrees lingüístiques de la Universitat Politècnica de València participen a la Fira dels Idiomes, en el marc de la #PrimaveraEducativa que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana entre els dies 13, 14 i 15 de maig. 

La #PrimaveraEducativa, en la qual participa la UPV, és una trobada al llit vell del riu Túria que, sota el lema "un riu d'educació valenciana", pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana: exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d'experiències que milloren la qualitat de l'ensenyament al sistema educatiu valencià. I música, ball, activitats, jocs, pel·lícules en valencià o en versió original, congressos, projectes, tradicions, experiències i pràctiques universitàries, cultura o esport.

La #PrimaveraEducativa “és, per tant, una gran festa per l'educació i un reconeixement a la dedicació, l'estima i l'esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana”.

Fira dels Idiomes

L’objectiu de la Fira dels Idiomes, que tindrà lloc al Museu del Carme de València, és esdevenir una mostra en què institucions i entitats vinculades a les llengües exposen publicacions, recursos, etc. i expliquen les activitats realitzades per a fomentar i difondre la llengua respectiva, així com donar un missatge positiu sobre la diversitat lingüística.

En aquesta Fira dels Idiomes, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, participen el Servei de Promoció i Normalització Lingüística, el Centre de Llengües i el Departament de Lingüística Aplicada de la Universitat Politècnica de València.

PROGRAMA

En el marc del programa de la #PrimaveraEducativa, entre altres activitats, també tindran lloc els congressos L’aposta pel multilingüisme. 15 anys de Marc Europeu Comú i Portfolio Europeu de les Llengües”, el Congrés d'Educació Inclusiva: contextos per a la inclusió en la societat del coneixement, el I Congrés CTEM. Cap a l’alfabetització, científica, tecnològica i matemàtica en el segle XXI i “Nous reptes en la Formació Professional del segle XXI”.

Organitza: Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Més informació: http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa 

 
Más información:
Triptic Primavera Educativa

EMAS upv