- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
02/05/16
Noticia
L'SPNL informa: LA UPF GUANYA LA LLIGA DE DEBAT UNIVERSITÀRIA 2016 DE LA XARXA VIVES

L’equip de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) es va imposar el proppassat divendres al de la Universitat de Girona a la final de la Lliga de Debat Universitària 2016 de la Xarxa Vives d’Universitats

València, Barcelona, Palma.- 29/04/2016.- L’equip de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) es va imposar el proppassat divendres al de la Universitat de Girona a la final de la Lliga de Debat Universitària 2016 de la Xarxa Vives d’Universitats, que ha tingut lloc a la Universitat Politècnica de València (UPV) des de dilluns 25, en torn al tema Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?. El Paranimf del Rectorat ha acollit aquest migdia la final de la competició, amb la presència del president de la Xarxa Vives i rector de la UPV, Francisco José Mora, i del 2n tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Jordi Peris.

L’equip campió està compost per Marcel Birulés (capità), Oriol Bosch, Núria Vicens, Laia Climent, David Prat i Ariadna Romans, mentre que l’equip subcampió el formen Omar Habbab (capità), Belen Toboso, Nil Sicart, Josep Nomdedéu, Roger Civit i Mar Llambí. El premi al millor orador ha recaigut sobre David Prat, de la UPF. Finalment, el guardó al millor equip triat per la resta de competidors, ha estat per a la Universitat Autònoma de Barcelona. Així s’ha tancat una edició rècord de la Lliga, amb 70 alumnes de 14 universitats (Alacant, Autònoma de Barcelona, Barcelona, Girona, Illes Balears, Internacional de Catalunya, Jaume I, Lleida, Miguel Hernández d’Elx, Oberta de Catalunya, Politècnica de València, Pompeu Fabra, Ramon Llull i Rovira i Virgili).

Durant l’acte de cloenda i lliurament de premis, Francisco José Mora ha agraït el treball dels jutges de la competició universitària. Comandats pels caps de jutges Pere Rostoll i Gemma Espigares, han format part del jurat Pere Miquel Campos, Francesc Balanzà, Lluïsa Crespo, Gabriel García, Reis Juan, Néstor Joan Novell, Alba Martínez i Ismael Vicedo. Al seu torn, Jordi Peris ha destacat que el debat, més enllà de la competició, «és també escoltar i arribar a construir acords i punts intermedis» i ha afirmat que el diàleg és clau per a la cohesió social.

D’altra banda, abans de la final universitària es va realitzar l’acte inaugural de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016.

Al igual que la competició universitària, la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat es podia seguir en directe a través de www.vives.org, a través de Twitter amb l’etiqueta #lligadedebat i a la bitàcola de la competició.

Font: Xarxa Vives d'Universitats (www.vives.org)

Más información:
Lliga de debat Equip Campió

EMAS upv