- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
05/04/16
Noticia
Taller de Danses per al col·lectiu Erasmus, el 14 d'abril al Campus de Vera

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística, a través del Voluntariat Lingüístic, organitza el Taller de Danses per al col·lectiu Erasmus.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística, a través del Voluntariat Lingüístic, organitza el Taller de Danses per al col·lectiu Erasmus (Traditional dances Exhibition & Workshop), un taller destinat a la immersió cultural del col·lectiu Erasmus de la UPV, que tindrà lloc el 14 d’abril, a les 12.30 h, dins dels actes d’El Vint-i-5, amb la col·laboració de l’Erasmus Student Network (ESN) i l’Oficina de Programes Internacionals d’Intercanvi (OPII).

El propòsit és realitzar una activitat lúdica on els Erasmus podran aprendre els passos i l’essència bàsica dels balls més típics que podem trobar en una ballada de les terres valencianes.

En què consisteix?

L’activitat tindrà dues parts: una exhibició i  explicació dels balls i els vestits tradicionals a càrrec d’un grup de danses, i després un taller amb els participants.

El taller és d’introducció per a conèixer les eines bàsiques per a no quedar-se sense ballar i poder participar en les festes que trobaran a les nostres comarques.

Qui fa el taller?

Anirà a càrrec del Grup de Danses de Puçol, nascut l'any 1980, que es dedica a la tasca de promoció i difusió dels balls tradicionals valencians, de la indumentària valenciana dels segles XVIII i XIX i de la música tradicional i compta actualment amb un ampli repertori de balls (jotes, fandangos, boleros, seguidilles...).

El Grup de Danses participa en les festes locals i comarcals –i fins i tot a la resta de l’estat, França, Itàlia...– amb els seus Balls de Nanos, dansades, cercaviles i actuacions diverses, i també fa difusió de diversos aspectes de la nostra cultura popular a través de tallers a peu de carrer o a les escoles.

Lloc i data

L’activitat es realitzarà del dijous 14 d’abril, a les 12.30 h, a l’Àgora del Campus de Vera.

Inscripció

La inscripció és lliure i gratuïta. Per a participar només cal arribar 10 minuts abans del començament.

I si pertanys al col·lectiu Erasmus i vols aprendre valencià, apropa’t al Servei de Promoció i Normalització Lingüística i te n’informarem.

T’esperem al taller de Danses!

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística, mitjançant el Voluntariat Lingüístic

Col·laboren: ESN (Erasmus Student Network) i OPII (Oficina de Programes Internacionals d’Intercanvi)


EMAS upv