- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
08/02/16
Noticia
La XXI Jornada de Sociolingüística d'Alcoi tindrà lloc els dies 4 i 5 de març de 2016

Tractarà el tema “La política lingüística: element de cohesió i vertebració. La transversalitat del valencià”.

La XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi tindrà lloc els dies 4 i 5 de març de 2016 i tractarà el tema “La política lingüística: element de cohesió i vertebració. La transversalitat del valencià”.

Aquesta edició pretén reflexionar sobre la necessitat que la política lingüística de les administracions públiques respecte al valencià siga transversal i alhora un factor de cohesió i vertebració de la societat i el territori, imprescindible per a la normalitat del coneixement i l’ús de la llengua.

En la XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi participaran els ponents següents: Joaquim Bosch, Miquel Àngel Pradilla, Rubén Trenzano, Francesc Colomer, Mar Iglesias, Rafael Xambó i Adolf Beltran.

La Jornada tindrà també altres activitats lúdiques complementàries com la ruta del Cementeri de Sant Antoni Abat d’Alcoi (considerada Itinerari Cultural pel Consell d’Europa) i els monòlegs amb Eugeni Alemany.

Inscripció

La inscripció es podrà fer en línia a través de la pàgina web de la Jornada de Sociolingüística d’Alcoi (www.upv.es/josociol) o en aquest enllaç (http://bit.ly/1W5kpyU), fins al 2 de març, i disposarà de diferents modalitats, segons el col·lectiu: 10 euros (per a estudiants que s’allotgen a l’Hostal Savoy, amb la presentació del justificant de la reserva de l’hotel), 20 euros (estudiants en general) i 25 euros (públic en general).

Més informació

www.upv.es/josociol

www.facebook.com/josociol

Organitzen

Universitat Politècnica de València, Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ajuntament d'Alcoi, Delegació d'Alacant de l'Institut d'Estudis Catalans, Centre Ovidi Montllor i Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià.

Col·laboren

Universitat d’Alacant, Universitat de València, Universitat Jaume I i Universitat Miguel Hernández d’Elx.


EMAS upv