- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
25/01/16
Noticia
Cinema en Valencià a Gandia gener-març 2016

La UPV-Campus de Gandia, la UV-Centre Internacional de Gandia i Servei de Política Lingüística i l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia organitzen el Cinema en Valencià a Gandia de 2016.

La Universitat Politècnica de València-Campus de Gandia, la Universitat de València-Centre Internacional de Gandia i Servei de Política Lingüística i l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia organitzen el Cinema en Valencià a Gandia de 2016.

El cicle tindrà lloc els propers dijous 21 de gener, 11 de febrer i 10 de març, a les 20 h, al Teatre Serrano.

Programació

  • 21 de gener, Màgia a la llum de la lluna, dir. Woody Allen
  • 11 de febrer, Mr. Holmes, dir. Bill Condon
  • 10 de març, Un dia perfecte, dir. Fernando León de Araona

Sinopsis

Màgia a la llum de la lluna (2014, EUA, 98 min): A la França dels anys 20, durant l’època daurada del jazz, un mag anglès (Colin Firth) està decidit a desemmascarar una falsa mèdium (Emma Stone). Això desencadenarà una sèrie de fets màgics que sacsegen la vida dels protagonistes.

Mr. Holmes (2015, Regne Unit, 104 min): És una pel·lícula britanicoamericana de drama i misteri. El guió està basat en la novel·la homònima de Mitch Cullin, originalment titulada A Slight Trick of the Mind. 

Un dia perfecte (2015, Catalunya/Espanya, 106 min): Un grup de cooperants intenta traure un cadàver d’un pou d’una zona de conflicte a Kosovo, on algú l’ha tirat per tal de contaminar l’aigua i deixar sense abastiment les poblacions properes que se’n servien. Però aquesta tasca tan simple es converteix en una missió gairebé impossible, en la qual el veritable enemic sembla la irracionalitat. Els cooperants no es donen per vençuts...

Entrada: gratuïta per als estudiants universitaris i reduïda (2 euros) amb el carnet de les Biblioteques de Gandia (és imprescindible mostrar el carnet); 3 euros per al públic en general.

Más información:
Cartell cinema Gandia

EMAS upv