- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
14/01/16
Noticia
La XXI Jornada de Sociolingüística d'Alcoi tindrà lloc els dies 4 i 5 de març de 2016

La XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi tractarà el tema “La política lingüística: element de cohesió i vertebració. La transversalitat del valencià”.

La XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi tindrà lloc els dies 4 i 5 de març de 2016 i tractarà el tema “La política lingüística: element de cohesió i vertebració. La transversalitat del valencià”.

Aquesta edició pretén reflexionar sobre la necessitat que la política lingüística sobre el valencià de les administracions públiques siga transversal i alhora un factor de cohesió i vertebració de la societat i el territori valencians, imprescindible per a la normalitat del coneixement i l’ús de la llengua.

Entre els ponents que participaran en la XXI Jornada de Sociolingüística d’Alcoi cal esmentar, entre altres, Joaquim Bosch, Miquel Àngel Pradilla, Mar Iglesias, Rafael Xambó o Adolf Beltran.

La Jornada tindrà també altres activitats lúdiques complementàries com la ruta del Cementeri de Sant Antoni Abat d’Alcoi (considerada Itinerari Cultural pel Consell d’Europa) i els monòlegs amb Eugeni Alemany.

La inscripció s’obrirà al gener.

Més informació:

www.upv.es/josociol

www.facebook.com/josociol


EMAS upv