- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
16/12/15
Noticia
Contacontes i llibres a l'Escola Infantil de la UPV

El divendres 18 de desembre, a partir de les 10.00 h, es realitzarà a l’Escola Infantil de la UPV dues sessions de contacontes amb Llorenç Giménez. 

Amb aquesta activitat es pretén oferir als xiquets continguts educatius de caràcter oral en valencià (contes, poemes, cançons, jocs...) adequats a la seua edat.

Llorenç Giménez (Alfafar) és un contacontes que, abans de dedicar-se exclusivament a aquest afer, va estudiar Magisteri i va treballar a l’escola La Gavina, una cooperativa pionera de l’ensenyament valencià. Actualment es dedica a contar històries a tots els llocs i per a tots els públics i col·labora amb la premsa escrita i en programes infantils de televisió. Com a autor de literatura infantil ha publicat més de 17 títols i ha rebut els premis Empar de Lanuza i de la Crítica Serra d’Or de rondalles.

L'activitat s'ha realitzat els últims anys amb l'arribada del Nadal i han participat contacontes com Dani Miquel, Almudena Francés i Llorenç Giménez, que repeteix aquest any.

Després de les sessions de contacontes vindran els Reis d’Orient carregats de regals per als xiquets i xiquetes de l’Escola Infantil, com llibres de lectura en valencià –oferits pel Servei de Promoció i Normalització Lingüística–, a més d’altres regals.

Organitza: Escola Infantil

Col·laboren: Servei de Promoció i Normalització Lingüística i AMPA


EMAS upv