- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
30/09/15
Noticia
La campanya Matricula't en valencià a la UPV finalitza de l'1 al 8 d'octubre amb la recollida de l'obsequi de benvinguda

Si has escollit el valencià com a llengua de preferència en la docència adreça't al Servei de Promoció i Normalització Lingüística del teu campus

Els estudiants que en matricular-se a la UPV escolliren el valencià com a llengua de preferència en la docència poden recollir l’obsequi de benvinguda (fins a l’acabament de les existències) de l’1 al 8 d’octubre, al Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) del seu campus, en els horaris següents:

  • Campus de Vera. Servei de Promoció i Normalització Lingüística (edifici 3C): de 9 a 15 h.
  • Campus de Gandia. Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (edifici CRAI, 2a planta, H-214): de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
  • Campus d'Alcoi. Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (edifici Ferrándiz, 2a planta, zona de despatxos): de 10 a 13 h.

Per a acreditar que has escollit el valencià com a llengua de preferència, pots mostrar l’automatrícula amb la casella del valencià marcada, per mitjà del teu dispositiu mòbil (telèfon, tauleta o ordinador portàtil) o amb un ordinador de l’SPNL.

Aquesta és l’última acció de la campanya “Matricula’t en valencià, perquè vols!”(http://bit.ly/1FEPGW0) del curs 2015-2016, la qual es va iniciar abans de l’estiu amb els objectius de promoure la tria del valencià com a llengua de preferència en la docència, la matriculació en les assignatures que s’imparteixen en valencià i, en general, l’ús del valencià en l’àmbit acadèmic.

En el document “Per què estudiar en valencià?” s’ofereixen informacions útils sobre estudiar en valencià, l’ús  i l’aprenentatge d’aquesta llengua: per exemple, els avantatges d’estudiar en valencià, l’ús del valencià en les classes, com aprendre valencià, etc.

A més, s’informa d’una millora important relacionada amb la transparència lingüística, que es recull en les “Recomanacions i criteris de catalogació de la llengua de docència en títols de grau i màster” (aprovat pel Consell de Govern de 16 de juliol de 2015) (http://bit.ly/1ODUrlM).

Més informació:

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

https://www.facebook.com/apnl.bondia

https://twitter.com/spnlbondia


EMAS upv