- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
09/09/15
Noticia
El dijous 17: Participa i inscriu-te a la Benvinguda del Voluntariat Lingüístic amb concursos i l'humor d'Eugeni Alemany

Hi haurà concursos per equips, tast de productes típics valencians i molt d'humor.

El proper 17 de setembre, de 12:30 a 15:00 h, a l'Àgora del Campus de Vera, tindrà lloc la Benvinguda del Voluntariat Lingüístic. Fes vibrar la llengua! Hi haurà concursos per equips, tast de productes típics valencians i molt d'humor.

Inscripció(fins al 15): http://bit.ly/1glRND0. Les places són limitades.

Amb la col·laboració del monologuista i guionista Eugeni Alemany, (https://www.facebook.com/eugeni.alemany), que presentarà l'acte, la Benvinguda constarà de concursos per equips (de 3 a 5 persones) sobre aspectes culturals valencians, amb jocs com el "Trivial" i un "Lletreja!". Hi haurà premis per als dos millors equips, i també un tast de productes típics valencians, a càrrec de Terra Valenciana (http://www.terravalenciana.com). Els participants rebran un tiquet per a aquest tast dels productes típics.

El Voluntariat Lingüístic de la UPV, un programa del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, inicia el curs 2015-2016 amb diverses activitats. Alguns dels seus objectius són la participació dels estudiants en la millora de l'ús i el coneixement del valencià i la promoció del plurilingüisme a la universitat.

Els estudiants interessats a formar part del Voluntariat Lingüístic de la UPV poden inscriure's per mitjà del formulari d'inscripció (http://bit.ly/1oZV08o) -que està vigent durant tot el curs acadèmic- per a participar en altres activitats i col·laborar en la promoció del valencià a la universitat.

Properament tindrà lloc la Jornada de Formació del Voluntariat Lingüístic (el 24 de setembre) o la Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari (del 6 al 8 de novembre, a Barcelona).

Mes informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística www.upv.es/bondia


EMAS upv