- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
15/07/15
Noticia
Matricula't en valencià 2015-2016

La UPV llança la campanya “Matricula’t en valencià, perquè vols!”, amb l’objectiu de promoure la tria del valencià com a llengua de preferència en la matrícula i, en general, l’ús del valencià en l’àmbit acadèmic.

El missatge de la campanya del curs 2015-2016, incideix en la necessitat de manifestar explícitament la voluntat dels estudiants de rebre l’ensenyament en valencià.

Com a suport es donen orientacions amb el document “Per què estudiar en valencià?” en el qual s’ofereixen informacions útils sobre estudiar en valencià i l’aprenentatge d’aquesta llengua: “Per què em convé estudiar en valencià?”, “Com puc estudiar en valencià?”, “Què implica matricular-me en una assignatura en valencià?”, “En quina llengua m'he d'expressar jo?”, “I si algun estudiant demana que el professor canvie de llengua?”, “Què puc fer per a aprendre valencià o per a perfeccionar-lo?”, “Per a què serveixen els certificats de valencià?” i “Què puc fer per a promoure el valencià a la universitat?”.

La campanya “Matricula’t en valencià, perquè vols!”, s’adreça als estudiants de grau, de cicle i de màster, es recolza en tres accions:

  1. En matricular-te al juliol i setembre: Escull el valencià com a llengua en què vols rebre la docència i matricula’t en les assignatures en valencià i en les assignatures de valencià tècnic.
  1. El 10 de setembre: #viulaUPVenvalencià amb una foto i un gelat a les paradetes del Matricula’t en valencià (de 12 a 15 h)
  1. De l’1 al 8 d’octubre: Si has escollit el valencià com a llengua de preferència en la docència, recull l’obsequi de benvinguda

 

Més informació:

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística: www.upv.es/bondia

 apnl.bondia

 @spnlbondia

Más información:
Cartell Matricula't 2015 2016

EMAS upv