- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
14/07/15
Noticia
Cursos de valencià en línia a través de la plataforma UPV[X] per a la preparació dels nivells C1 i C2
El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ofereix els cursos massius en línia en obert (MOOC) per a la preparació del nivell C1 de valencià i del nivell C2 de valencià, a través de la plataforma UPV[X]

Destinataris

Aquests cursos s’adrecen a qualsevol persona que vulga preparar-se les proves de valencià del C1 (Mitjà o Suficiència) i del C2 (Superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de la UPV o de qualsevol altra institució.

Descripció dels cursos i continguts

Els MOOC que presenta l’SPNL s’anomenen respectivament Preparació nivell C1 (Suficiència) de Valencià i Preparació nivell C2 (Superior) de Valencià, i consten d’una selecció de continguts d'ortografia, morfosintaxi i lèxic propis d’aquests nivells que solen presentar alguns dubtes en l’ús habitual de la llengua.

Aquests continguts es presenten en set unitats, a través de vídeos en què l’equip docent guia els aprenents a l’hora de treballar els conceptes bàsics. A més de disposar també d’exercicis autocorrectius, que serveixen per a autoavaluar el domini dels continguts treballats en els vídeos i de fòrums de suport, moderats per l’equip docent, en què els aprenents posen en comú els dubtes que hagen pogut sorgir durant l’estudi dels continguts.

Calendari

Des del 14 de setembre fins al 8 de novembre, l’equip docent donarà suport als aprenents en els fòrums dels cursos i, una vegada s’hagen completat amb èxit totes les unitats, es podrà accedir a la prova final.

Inscripció

La inscripció en aquests MOOC ja està oberta. Cal fer-la en línia.

 

Registreu-vos en el curs de valencià C1

Registreu-vos en el curs de valencià C2

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Universitat Politècnica de València


EMAS upv