- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
02/07/15
Noticia
L’SPNL informa: Projecció a l’IVAM d’un audiovisual de la UPV que ha rebut una ajuda per a la producció d’obres audiovisuals en valencià

El proper divendres 3 de juliol es projecta Aquestes coses que fem avui en dia, de Damià Jordà.

El proper divendres 3 de juliol, a les 19 h, a l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), es projectarà el vídeo Aquestes coses que fem avui en dia, realitzat per Damià Jordà, estudiant de la UPV, en el programa de videoart El trànsit és el passatge II.

Aquest programa es realitza com a part de l'exposició En trànsit, amb l’ànim de contextualitzar la idea de transició en l'àmbit artístic local. El programa de vídeo presenta un panorama obert sobre els processos de canvi i transformació dels territoris i les identitats.

El primer vídeo a projectar-se serà el de Damià Jordà, Aquestes coses que fem avui en dia, que ha rebut una ajuda  del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV per a la producció d’obres audiovisuals en valencià. En el vídeo es fa servir un guió compost per reflexions i records  de l’autor juntament amb poemes d’autors com Vicent Andrés Estellés o Joan Salvat-Papasseit.

A més d’aquest vídeo, es projectaran altres vídeos, de diferents autors, com Diego López Bueno, Regina de Miguel i Anja Krakowski.

Font: IVAM (www.ivam.es/va)


EMAS upv