- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
30/06/15
Noticia
L’SPNL recomana: ‘Multidiccionari’ de la Xarxa Vives d’Universitats

El Multidiccionari permet la consulta en línia de més de 5.000 termes de diferents especialitats universitàries.

La Xarxa Vives d’Universitats, amb la col·laboració del Termcat, ha publicat en línia el Multidiccionari de la Xarxa Vives d’Universitats, que permet la gestió i la consulta des d'una plataforma única de 5.451 termes elaborats pels serveis lingüístics universitaris.

Aquest diccionari conté 5451 termes dels àmbits d’especialitat següents: botànica, ciència política, didàctica de l’educació física, educació musical, enginyeria industrial: mecànica i termodinàmica, fotoquímica i infermeria. En funció de les característiques de cada diccionari d’origen, els articles poden contenir equivalències en castellà, francès i anglès, definicions o notes.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques del Multidiccionari de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions; mitjançant l’accés temàtic o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”).

El Multidiccionari s'incorpora a la col·lecció de diccionaris en línia del Termcat, en el marc de la col·laboració de la XVU amb aquesta entitat.

Més informació:

Multidiccionari http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/178/Fitxes/

Font: Xarxa Vives d’Universitats (www.vives.org


EMAS upv