- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
19/06/15
Noticia
L’SPNL informa: Eva Dénia ha llançat un projecte de micromecenatge per al disc Quan abril era abril 

El sisè disc recollirà cançons i arranjaments propis

La cantant, guitarrista i compositora Eva Dénia, formada en el jazz i amb una dilatada carrera musical, que ha dut a terme diferents projectes en l’àmbit de les músiques populars –com el jazz, la bossa, la chanson, la cançó d´autor i la música tradicional valenciana–, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per tal de finançar el seu pròxim disc.

En els seus discos anteriors ha versionat Georges Brassens i Antônio Carlos Jobim,  ha adaptat al valencià alguns dels estàndards més populars del jazz i, amb referència a la música tradicional valenciana, entre altres projectes, ha col·laborat amb Carles Dénia en l’edició del disc Tan alta com va la lluna. També és impulsora del projecte Sis Veus per al Poeta, un tribut al poeta Estellés que es materialitza en el disc Homenatge a Vicent Andrés Estellés.

El sisè disc d’Eva Dénia, objecte d’aquest micromecenatge, “recollirà cançons i arranjaments propis i mostrarà el meu vessant més personal”. Per a la qual cosa, compta amb la producció de Carles Dénia i Tahir Durkalic i la participació de músics com la cel·lista Merxe Martínez, el trombonista Toni Belenguer, el percussionista David Gadea i mateix cantant i guitarrista Carles Dénia,

Les persones interessades a col·laborar en el proper disc d’Eva Dénia, Quan abril era abril, poden trobar tota la informació en la http://vkm.is/evadenia.

Més informació: www.evadenia.com

Font: Eva Dénia


EMAS upv