- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
10/06/15
Noticia
Alcoi acollirà la XIX Trobada de Serveis Lingüístics de la Regió Vives

La Trobada tindrà lloc al campus d’Alcoi de la UPV l’11 i el 12 de juny.ció i Normalització Lingüística


Alcoi, Barcelona, Palma. El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València serà la seu de la XIX Trobada Fòrum Vives de Serveis Lingüístics Universitaris, demà dijous 11 i divendres 12 de juny. Les jornades tindran com a eixos la direcció i participació en equips de treball així com l’ús de mitjans socials en matèria de comunicació als serveis universitaris. L’intercanvi entre els membres dels serveis lingüístics de diferents universitats és també un dels objectius principals de la trobada (vegeu el programa)

Carles Cortés, president de la Comissió de Llengua de la Xarxa Vives d’Universitats i vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, inaugurarà la trobada juntament amb Sergi Linares, cap de Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (UPV), i Manuel Llorca, subdirector d’Infraestructures del Campus d’Alcoi de la UPV.

En el programa, dividit en les dues jornades que ocuparà l’esdeveniment, es succeiran diferents taules rodones, orientades a millorar els sistemes de treball i comunicació dels serveis així com gestionar els serveis de correcció, aplicació de les noves tecnologies, eines i tècniques d’avaluació, entre altres.

Pel que fa a l’apartat formatiu, tindrà lloc un diàleg sobre perspectives i límits de les lleis de normalització lingüística, que ficarà el punt i final a aquesta trobada.
 

Xarxa Vives d'Universitats. Comunicació
Universitat Politècnica de València. Servei de Promoció i Normalització Lingüística


EMAS upv