- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
24/02/15
Noticia
Festival Hostes de música en valencià (2015)

La UPV col·labora en Festival Hostes de música en valencià, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de març, a l’Octubre CCC de València, organitzat per La Casa Calba.

En aquesta quarta edició actuaran diversos artistes al voltant de la cultura popular: VerdCel, Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Mox, Gener i la Cia. Elisa M. Matallín.

Programa

Dissabte 7 de març

  • 18 h, espectacle de titelles: Sona Baixet: Cia. Elisa M. Matallín, presenta Històries de ratolins.
  • 19 h, concert: Gener, Verdcel i Mox.

Gener, grup revelació de la temporada, que evoca la tradició del blues-rock, presentarà el seu primer disc El temps del llop.

Verdcel presentarà el seu nou disc Argilaga, dins de l’espectacle Òrbites: poetes i cançons, una recopilació d’obres de poetes i cantautors com Salvador Espriu, Raimon, Ovidi Montllor i Quico Pi de la Serra.

Mox, guanyador del concurs Sons de la Mediterrània (de la revista Enderrock), farà una renovadora actuació de rock valencià, amb dolçaina, cants d’estil i ritmes potents.

Diumenge 8 de març

  • 19 h, actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, que presenten l’espectacle Nus, un repàs amb un to distès als diferents estils musicals valencians.

Entrades

Amb un 50% descompte amb el carnet universitari, sobre el cost normal de 5 euros –per a l’espectacle de titelles–, de 10 euros –per al concert de dissabte– i de 12 euros, per al concert de diumenge. Hi ha abonaments de 20 euros, que cal reservar a comandes@lacasacalba.org.  

Organitza: La Casa Calba (www.lacasacalba.org)

Col·laboren: Universitat Politècnica de València, Universitat de València, Octubre CCC i Pollos Planes.

Más información:
Cartell Festival Hostes

EMAS upv