- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
05/12/14
Noticia
Tàndems per al curs 2014-2015. Practica l'intercanvi de llengües!

La UPV, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, llança una nova campanya dels Tàndems Valencià – Llengua Europea per al curs 2014-2015.

Què són els Tàndems?

Els Tàndems Valencià – Llengua Europea / Language exchanges: Catalan/Valencian – A European Language tenen per objectiu potenciar l’ús i el coneixement del valencià i promoure el coneixement de les altres llengües de l’estat i les llengües europees (anglès, francès, alemany, italià, portuguès, gallec, euskera, castellà, etc.), dins del marc del multilingüisme i l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) de la Unió Europea. Alhora, es pretén millorar la competència comunicativa i ampliar el coneixement d’altres cultures, com un valor afegit d’oportunitats.

A través dels Tàndems, que organitza el Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL), es pot aprendre valencià o una altra llengua europea, en les activitats i el ritme que es desitgen: prenent un cafè, xatejant, anant al cinema o al teatre, en un concert, d'excursió... I si es fan intercanvis de llengües –15, 20 o 30 hores–, la UPV els reconeix amb crèdits ECTS o de lliure elecció.

A més, l’SPNL informarà de les activitats –pròpies o alienes– en les quals es pot practicar el valencià, orientarà i col·laborarà en trobades de persones interessades en els intercanvis lingüístics i organitzarà activitats mensuals adreçades als membres dels tàndems lingüístics.

A qui s’adreça?

S’adreça als membres de la comunitat universitària de la UPV, inclosos els estudiants i professors de programes de mobilitat (Erasmus, etc.).

Com participar-hi?

Per a participar en els Tàndems Valencià – Llengua Europea, és necessari... 1. Entrar en la pàgina www.facebook.com/ApnlTandems.
2. Inscriure’s, fins al 30 d’abril de 2015, per mitjà del “Formulari d’inscripció als Tàndems Valencià – Llengua Europea / Registration form Language Exchanges Catalan/Valencian – A European Language”.
3. Clicar en “m’agrada” en la pàgina del Facebook dels Tàndems: www.facebook.com/ApnlTandems.
4. Anunciar-se en el mur, especificant-hi les llengües que es volen practicar i les llengües que s’ofereixen: valencià/català, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, gallec, euskera, castellà, etc.
5. Acordar la parella lingüística, pel mur o per missatge privat.
6. Comunicar-ho a dinamitzacio.apnl@upv.es, posant-hi com a assumpte el següent: “Tàndems_DNI1_DNI2” (Nota: DNI o NIE corresponent).
7. Practicar el tàndem.
8. Informació per optar al RECONEIXEMENT AMB CRÉDITS

Col·labora: Oficina de Programes Internacionals d’Intercanvi (OPII)

Més informació:
Servei de Promoció i Normalització Lingüística
www.facebook.com/ApnlTandems


EMAS upv