- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
05/12/14
Noticia
Coneixes els centres d'autoaprenentatge de valencià (CAV) de la UPV?

El Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (CAV) és un espai dels tres campus de la UPV (Alcoi, Gandia i Vera) adequat per a aquelles persones que volen aprendre valencià i no poden assistir a les classes presencials.

L'autoaprenentatge és una manera d'adquirir coneixements en la qual l'estudiant aprèn al seu ritme i d'acord amb l'horari que més li convé segons les seues necessitats i els seus interessos.

Els CAV disposen de tota mena de materials, serveis i recursos –informàtics, bibliogràfics i audiovisuals– per a aprendre valencià de manera autònoma.

Els centres disposen d'assessors que ajuden els usuaris en la tria de les activitats i les estratègies per a aprendre, ajuden a la resolució de dubtes lingüístics i responen a les consultes relacionades amb els diferents certificats de llengua (proves d’acreditació, convalidacions, homologacions, exàmens d’altres institucions, etc.).

També ofereixen grups de conversa amb què es pretén millorar la fluïdesa oral en valencià, fomentar l'intercanvi conversacional, fomentar l'autoavaluació tant a nivell de lectura com d'expressió oral i orientar els assistents per tal de preparar les proves orals dels exàmens.

A més, el Centre d’Autoaprenentatge del Campus de Gandia disposa d’una sala on es poden treballar altres llengües (anglès, francès i alemany) amb exercicis en suport multimèdia i manuals amb solucionaris, i s’ofereixen sessions presencials a la sala del CAV per ajudar a la preparació de les proves de valencià.

Usuaris: Comunitat universitària UPV i Alumni UPV. Per a sol•licitar el carnet d'usuari del CAV, cal presentar-hi el carnet de la UPV i dues fotos.

Localització dels CAV, dades de contacte i horaris

CAV de Vera (edifici 5F, Àgora; 96 387 90 08 (ext. 79008); cav-vera@upv.es):

  • setembre: de 10 a 15 h
  • d’octubre a juny: de 10 a 20 h
  • juliol: tancat

CAV de Gandia (edifici del CRAI, 2a planta, H-214; 96 284 94 50 (ext. 49450) i 96 284 93 91 (ext. 49391); cav_epsg@upvnet.upv.es)

  • de setembre a juny: de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
  • juliol: de 10 a 14 h

CAV d’Alcoi (edifici de Ferrándiz, 2a planta, zona de despatxos; 96 652 84 87 (ext. 28487); cav@epsa.upv.es):

  • de setembre a juny: de dilluns a dijous: de 10.30 a 13.30 h; divendres: de 10 a 13 h
  • juliol: tancat

Més informació
Servei de Promoció i Normalització Lingüística
www.upv.es/bondia


EMAS upv