- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
10/06/14
Noticia
Matricula't en valencià a la UPV Curs 2014-2015

La UPV llança la campanya “Matricula’t en valencià, perquè vols!”.

La UPV llança la campanya "Matricula't en valencià, perquè vols!", amb l'objectiu de promoure la tria del valencià com a llengua de preferència en la matrícula, la matriculació en les assignatures que s'imparteixen en valencià i, en general, l'ús del valencià en l'àmbit acadèmic.

El missatge de la campanya del curs 2014-2015, incideix en la necessitat de manifestar explícitament la voluntat dels estudiants de rebre l'ensenyament en valencià.

Com a suport es donen orientacions amb el document "Per què estudiar en valencià?", en el qual s'ofereixen informacions útils sobre estudiar en valencià i l'aprenentatge d'aquesta llengua: "Per què em convé estudiar en valencià?", "Com puc estudiar en valencià?", "Què implica matricular-me en una assignatura en valencià?", "En quina llengua m'he d'expressar jo?", "I si algun estudiant demana que el professor canvie de llengua?", "Què puc fer per a aprendre valencià o per a perfeccionar-lo?", "Per a què serveixen els certificats de valencià?" i "Què puc fer per a promoure el valencià a la universitat?".

També s'informa de la possibilitat d'obtenir el Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià en els ensenyaments no universitaris, per mitjà de diversos itineraris.

La campanya Matricula't en valencià, s'adreça als estudiants de grau, de cicle i de màster, es recolza en tres accions:

1. Al juny: Fes-te una orxata i una autofoto a les paradetes de Matricula't en valencià (el dia 12, a les 12 h).

2. Al juliol i setembre: Escull el valencià com a llengua en què vols rebre la docència i matricula't en les assignatures en valencià i en les assignatures de valencià tècnic.

3. A l’octubre: Si has escollit el valencià com a llengua de preferència en la docència, recull l'obsequi de benvinguda.

Més informació:

Servei de Promoció i Normalització Lingüística: www.upv.es/bondia


EMAS upv