- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
22/11/11
Noticia
La Gramàtica zero , disponible en PDF

La Gramàtica zero. El millor ús amb la mínima gramàtica resol de manera pràctica i simple els problemes sintàctics més freqüents.

 

La Gramàtica zero. El millor ús amb la mínima gramàtica resol de manera pràctica i simple els problemes sintàctics més freqüents i, tal com declara el seu subtítol, pretén guiar en el millor ús amb la mínima gramàtica.

Tracta els dubtes lingüístics més importants i recurrents en la construcció de les frases i mira de solucionar-los amb tan poca terminologia tècnica com és possible, amb explicacions accessibles a tothom i una notable gamma d'exemples, amb una presentació gràfica que permet visualitzar d'un colp d'ull les solucions. Consta de 73 fitxes que s'estructuren en quatre blocs (Fonamental, Errades típiques de castellanoparlants, General i Termes gramaticals) i que es completen amb un document annex amb expressions incorrectes.

Dedicada a la memòria de Manuel Sanchis Guarner (filòleg, humanista i un dels primers signants de les Normes de Castelló), en el centenari del seu naixement, la Gramàtica zero ha sigut elaborada pel Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, i ha comptat amb el suport de totes les universitats públiques valencianes, que l’han repartida en diferents campanyes conjuntes, com la campanya de Matricula’t en valencià.

Atesa l’acollida extraordinària i l’interès per a la comunitat universitària i l’enorme demanda, posem a l’abast l’enllaç al PDF per poder consultar-la i descarregar-la:

http://www.uv.es/splweb/Documentos/gramatica_zero.pdf

Més informació:

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (http://www.upv.es/entidades/SPNL/indexv.html)


EMAS upv