- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
24/11/22
Notícia
Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2023

El termini per a lliurar les obres finalitza el 15 de març de 2023

La Fundació Sambori –amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València– convoca el Vintè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2023, adreçat als estudiants de les universitats públiques valencianes matriculats en el curs 2022-2023, en qualsevol de les titulacions (graus, màsters i doctorats).

 

En l’edició de 2022, tres estudiants de la UPV van resultar guardonats amb el primer premi (a Rebecca Esquinas, per l’obra “Vinci), el tercer premi (a Adrià Capellino, per “Armistici”) i el segon accèssit (a Daniel Sancho, per “Reverberants d’ultratomba”).

 

Resum de les bases

 

  • Destinataris: estudiants matriculats en el curs 2022-2023 a la UPV o les altres universitats públiques valencianes

 

  • Tipus i autoria (individual o col·lectiva): una obra per autora o autor, original, inèdita, no premiada ni pendent de resolució en cap altre concurs i amb una qualitat lingüística adequada al nivell. Quedaran excloses les obres que incloguen la signatura o qualsevol altra pista que permeta conèixer-ne l’autoria.

 

  • Llengua, extensió i format: escrites en valencià, entre 1 i 5 pàgines DIN A4 i escrites amb l’ordinador, en font Arial, cos 12 i interlineat d’1,5 espais.

 

  • Presentació de l’obra: l’obra ha d’estar en PDF i sense dades personals i s’ha d’enviar per correu electrònic, com a fitxer adjunt, a l'adreça fundacio@sambori.net. El nom del PDF ha de ser el mateix que el títol de l’obra. També s’ha d’ajuntar el PDF del “full de participació” amb les dades de l'autor o autora.

 

  • Termini: 15 de març de 2023

 

  • Premis: primer, 1.000 euros; segon, 750, i tercer, 500.

 

Bases completes en PDF: Bases 20è Premi Sambori Universitari

 

 

Més informació

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia, dinamitzacio.spnl@upv.es


EMAS upv