- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
16/11/22
Notícia
L’SPNL informa: IX Viquimarató de la Llengua sobre pel·lícules i sèries en valencià

Del 18 al 25 de novembre es podran editar aquests continguts en la Viquipèdia

Durant la setmana del 18 al 25 de novembre de 2022 tindrà lloc la IX Viquimarató de la Llengua sobre pel·lícules i sèries en valencià.

 

Les voluntàries i voluntaris que vulguen participar en aquesta Viquimarató podran editar les entrades de la Viquipèdia sobre pel·lícules i sèries en valencià i ampliar-ne els continguts. Alhora, també es suggereix la creació d’articles nous i la traducció dels continguts existents a altres llengües.

 

El dia 18 de novembre, a les 18 hores, hi haurà una sessió presencial a la Sala 7 del Rialto, en la qual s'explicarà com crear i modificar articles en la Viquipèdia i s'iniciarà la Viquimarató, on els voluntaris amplien amb referències fiables els articles de la Viquipèdia en la nostra llengua relacionats amb el tema proposat. Alhora, aquest esdeveniment també serveix d'introducció a l’edició de la Viquipèdia a aquells participants que encara no estan avesats al seu funcionament.

 

La Viquimarató de la Llengua Catalana és una activitat organitzada anualment per Amical Wikimedia i hi col·laboren la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Andorra, la Generalitat Valenciana, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Aragó, l’Oficina Pública de la Llengua Catalana (Catalunya del Nord) i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Itàlia.

 

Font: Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians (xarxaval@gva.es)


EMAS upv