- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
05/10/22
News
Ajornada la Benvinguda del Voluntariat Lingüístic: Juguem a la Fallera Calavera

A causa de la previsió meteorològica, l’activitat s’ajorna al 27 d’octubre

La Benvinguda del Voluntariat Lingüístic del 2022-2023, en la qual es jugarà a la Fallera Calavera, s’ajorna al 27 d’octubre, de 12.30 a 14.30 h, a causa de la previsió meteorològica.

L’activitat, està organitzada pel Vicerectorat d'Organització d'Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües, per  mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

Inscripció (nou termini: fins al 25 d’octubre): formulari d’inscripció (https://bit.ly/VLfallera). La inscripció és individual. Les places són limitades.

Format: Es jugarà en mode clàssic per grups de 4 o 5 persones com a màxim, en rondes eliminatòries.

Premis: La persona guanyadora rebrà una carta extraordinària i un abonament doble per al Festivern (cartes noves de la Fallera) i la finalista, una carta extraordinària i un abonament doble per al mateix festival de música en valencià. En els campus de Gandia i Alcoi, els premis dependran del nombre de participants.

Data, hora i lloc de l’activitat:  27 d’octubre, de 12.30 a 14.30 h, a l’Àgora del Campus de Vera i als campus d’Alcoi i de Gandia (si hi ha un nombre mínim de participants).

Més informació: Àrea de Llengües. Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia, Facebook: /spnlbondia, Twitter: @spnlbondia, Instagram: @spnlbondia)

Amb la  col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. «Sempre teua. La teua llengua»


EMAS upv