- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
20/09/22
Notícia
Fes vibrar la llengua. Voluntariat Lingüístic 2022-2023

El Voluntariat Lingüístic de la UPV promou la participació dels estudiants en la millora de l’ús i el coneixement del valencià

Voluntariat Lingüístic

El Voluntariat Lingüístic és un programa del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) per a impulsar la participació dels estudiants universitaris en la promoció de l’ús del valencià i del plurilingüisme.

L’objectiu és coordinar i consolidar un grup d’estudiants amb consciència i compromís lingüístic, oferir-li formació i informació de qualitat i implicar-lo en la promoció lingüística com a reforç a les activitats organitzades per la UPV.

Aquestes són les principals activitats en les quals pots col·laborar:

El Voluntariat Lingüístic està reconegut per la UPV amb crèdits ECTS, d’acord amb l’“Oferta general per al reconeixement de crèdits per activitats en estudis universitaris de grau. Curs 2022-2023” (pàg. 66 i següents). Per al reconeixement, cal ser estudiant de la UPV i estar inscrit en el Voluntariat Lingüístic.

Inscriu-te! http://bit.ly/VL-UPV-INS

Participa! http://bit.ly/VL-UPV-FB

Voluntariat Social

A més, qualsevol persona pot col·laborar en les activitats del Voluntariat Social de la UPV (https://voluntariado.upv.es/vl) per a la sensibilització, formació i promoció de valors i actituds, centrats en la solidaritat i el compromís social. A més, pertànyer a la Borsa de Voluntariat Social de la UPV també permet obtenir crèdits ECTS:

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia


EMAS upv