- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
18/05/22
News
L’SPNL informa: La Plaça del Llibre torna a Gandia

La trobada amb la literatura en valencià té lloc del 19 al 22 de maig

La UPV, a través del Campus de Gandia i el Servei de Promoció i Normalització Lingüística, col·labora en la Plaça del Llibre de Gandia, una fita literària que té lloc del 19 al 22 de maig, a la Plaça Rei Jaume I, amb més de  40 activitats programades i moltes novetats, amb l’eix temàtic de la tradició literària i les arrels identitàries.

La Plaça del Llibre “s’ha establit amb els anys com l’esdeveniment principal de la literatura escrita en valencià al nostre territori. Amb la consolidació de les Places a Castelló, València i Alacant; en 2022, el festival literari arriba també a Elx i Sueca i, per segon any consecutiu, a Gandia.” S’estableix així com un punt de trobada imprescindible per als amants de la lectura.

Durant les quatre jornades de la Plaça, els visitants podran descobrir les últimes novetats de les editorials valencianes i gaudir de les més de 40 activitats programades per a totes les edats i gustos: presentacions de llibres, taules rodones dedicades a Fuster, tertúlies literàries, signatures, la muixeranga, espectacles infantils i concerts, l’emissió en directe del podcast de Gent Ràndom i el destacat lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Gandia.

Tal com ha explicat Teresa Val, directora de la Fundació FULL, en la presentació de l’edició de Gandia aquest dimarts 17, la Plaça del Llibre és un projecte compartit entre diverses entitats que va nàixer fa deu anys que “va sorgir amb una convicció molt forta de normalitzar el llibre en valencià; a poc a poc, la vertebració literària es va convertir en la vertebració territorial”.

Josepa Costa, en nom del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València a Gandia, s’ha alegrat de poder col·laborar en projectes com aquest amb una programació ben completa d’activitats de foment de la llengua i la cultura pròpies.

Programa: https://bit.ly/3sILIrM

Més informació: https://placadelllibre.com/placa/gandia/

Font: Fundació FULL (comunicacio@fundaciofull.com)


EMAS upv