- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
09/05/22
Notícia
La Universitat Politècnica de València participa en les Trobades d’Escoles en Valencià de 2022

Fins al 21 de maig s’ofereix el taller “El portallapis del reciclatge”

La Universitat Politècnica de València participa en les Trobades d’Escoles en Valencià de 2022, amb l’organització del taller“El portallapis del reciclatge”.

El taller, organitzat pel Servei de Promoció i Normalització Lingüística amb la col·laboració dels voluntaris lingüístics, ofereix la possibilitat de construir un portallapis de cartó que recorda la necessitat del reciclatge i com fer-ho de forma correcta.

Les Trobades d’Escoles en Valencià són aplecs festius i reivindicatius organitzats per la Federació Escola Valenciana en favor del valencià a l’escola, que reuneix cada any fins a dues-centes mil persones. En cada edició vam encapçalades per una imatge i un lema, que enguany és “L’escola que ens fa lliures”, en homenatge a l’escriptor i assagista Joan Fuster.

Des del 9 d’abril els voluntaris lingüístics de l’SPNL han participat en les trobades d’Alfarb (la Ribera), Benigànim (la Vall d’Albaida), Campanar(València), Quart de Poblet (l’Horta Sud), Canet d’en Berenguer (el Camp de Morvedre) i Rafelbunyol (l’Horta Nord).

I en principi està prevista la participació de la UPV també en les trobades de la Llosa de Ranes (la Costera) i Casinos (el Camp de Túria), el 14 de maig, i en les trobades de Miramar (la Safor-Valldigna) i Agres,Alfafara i Gaianes (l’Alcoià-Comtat) el 21 de maig.

Des del 2001 la UPV participa en aquestes trobades amb tallers com els següents: l’estel, el rellotge de sol, el periscopi, el sistema solar, la capsa de reciclatge, el cercle de Newton, el planisferi, el zoòtrop, el tangram de les 3R, l’espectroscopi, el joc de les parelles, la ciutat sostenible, un paisatge d’Estellés, el molinet de vent, crea la teua escola, el penell de la rosa dels vents, el calidoscopi, l’aerolliscador, el vaixell de fang i, el 2022, el portallapis del reciclatge.

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)


EMAS upv