- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
10/04/22
News
Visita guiada a Sueca i l’Espai Joan Fuster, Escriptor de l’Any 2022

L’activitat tindrà lloc el 29 d’abril en el marc de les activitats d’El Vint-i-5

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística i la unitat de Promoció Lingüística i Cultural del Campus de Gandia de la UPV organitzen la Visita guiada a Sueca i l’Espai Joan Fuster, el 29 d’abril.

Joan Fuster, un dels intel·lectuals valencians més destacats del segle XX, és l’Escriptor de l’Any 2022, nomenat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i per aquest motiu enguany s’han programat nombroses accions com jornades, conferències, exposicions o reedicions de les seues obres, entre altres.

Aquesta activitat s’engloba dins de la programació de les activitats d’El Vint-i-5, que es realitzen cada any al voltant de la data històrica del 25 d’Abril.

Descripció de l’activitat

L’activitat tindrà dues parts: la visita a l’Espai Joan Fuster i una ruta literària, recorrent els espais de la ciutat de Sueca més íntimament vinculats a les vivències de Fuster, amb especial interès per la Sueca modernista.

L’Espai Joan Fuster, que enguany programa Cent de Fuster. País, paisatge i paisanatge (1922-2022), té diverses parts: Museu Joan Fuster, centre de documentació (premsa, arxiu, correspondència, art, audiovisuals...), aula didàctica, Càtedra Joan Fuster, etc.

A més, la pàgina web dedicada a aquest Espai també inclou una extensa biografia i bibliografia de Joan Fuster, amb seccions dedicades a poesia, assaig, estudis d’història cultural, revistes, diaris, pròlegs o correspondència.

Desplaçament:  amb autocar, des de Gandia i València, si hi ha un mínim de 10 persones inscrites de cada campus.

Preinscripció: fins al 27 d’abril, pel formulari http://bit.ly/2v12GXl. Les places són limitades. Tindran preferència els membres de la UPV. Es confirmarà la inscripció per correu electrònic

Data: Divendres 29 d’abril de 2022, 9 h (eixida del autocar). Tornada: 14.30 h

Organitzen: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia) i Promoció Lingüística i Cultural del Campus de Gandia (http://www.upv.es/contenidos/CAL/indexv.html

Col·labora: Acadèmia Valenciana de la Llengua 


EMAS upv