- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
31/01/22
Notícia
Curs de valencià A1, per a nouvinguts o persones sense cap competència en valencià

L’objectiu és ajudar a entendre i a usar expressions familiars quotidianes i frases bàsiques per a comunicar-se en valencià

El Vicerectorat d'Organització d'Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües, per  mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ofereix el curs de valencià A1, per a nouvinguts o persones sense cap competència en valencià, ni lectora ni oral, amb l’objectiu d’ajudar a entendre i a usar expressions familiars quotidianes i frases bàsiques per a comunicar-se en valencià.

OBJECTIUS DEL CURS

L’objectiu general ésiniciar-se en el coneixement i l’ús del valencià.

En acabar el curs l’alumne serà capaç d’entendre i usar expressions familiars quotidianes i frases molt bàsiques per a resoldre en valencià les necessitats fonamentals de la vida quotidiana: serà capaç de presentar-se i de presentar els altres; de preguntar i respondre preguntes sobre detalls personals, com ara el país d’origen, gent coneguda i coses que es posseeixen, i d’interactuar de manera senzilla, sempre que l’interlocutor parle a poc a poc i clarament, i estiga disposat a ajudar.

DESTINATARIS: estudiants i personal de la UPV sense coneixements de valencià.S’admeten membres d'Alumni PLUS i de l'AAA de la UPV.

TÍTOL DEL CURS:Curs de valencià A1 (per a nouvinguts)

DATES:dilluns i dimecres, de 15 a 17 h, del 21 de febrer al 23 de maig de 2022

MODALITAT: presencial

PROGRAMA GENERAL DEL CURS:VALENCIÀ A1 (PER A NOUVINGUTS)

El curs consta de les cinc unitats bàsiques següents: 1. PRESENTAR-SE (presentar-se, alfabet, present dels verbs viure, ser, tindre, numerals...), 2. DESCRIURE PERSONES (cos humà, roba i complements, article, colors, gènere), 3. LA MEUA FAMÍLIA (relacions de família, ordinals, possessius, alguns animals), 4. QUÈ FAS AL LLARG DEL DIA? (present d’indicatiu, plural, dies de la setmana, aula), 5. MENJAR I BEURE (hora, parts del dia, menjar i beure, quantitatius (gens de / cap), mesos de l’any)

PREINSCRIPCIÓ: del 20 de gener al 7 de febrer, en l’enllaç de la taula de cursos (https://bit.ly/cursosSPNL), punxant sobre el nom del curs, tenint en compte la modalitat i l’horari en què s’imparteix. Les places són limitades.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl.cursos@upv.es

spnl@upv.es

Amb la  col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. «Sempre teua. La teua llengua»


EMAS upv