- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
25/01/22
Notícia
Entre desembre i gener, s’ha realitzat “Les teues vacances d'hivern amb 25 paraules”

L’activitat s’ha dut a terme a l’SPNL per a promoure l’Instagram

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV va organitzar l’activitat “Les teues vacances d'hivern amb 25 paraules”, del 6 de desembre al 6 de gener, per promoure l’ús del valencià a la xarxa social Instagram, promoure la creativitat literària i potenciar l’interès i la interacció amb els instagramers.

Els participants van publicar imatges i van esmentar el compte @spnlbondia, emprant l'etiqueta #lesteuesvacances. Tant les fotografies com les frases mostren com alguns dels nostres seguidors d'Instagram passen el període entre el 6 de desembre i el 6 de gener, amb paisatges urbans o naturals, persones, festes, animals, pel·lícules... Amb les imatges s’ha dissenyat un collage atractiu.

L'activitat ha comptat amb 10 participacions que comparteixen en valencià una experiència personal, alhora que promouen l'ús del valencià a les xarxes socials, la creativitat literària en format reduït i difonen l'Instagram de l'SPNL.

Els participants seran obsequiats amb una samarreta amb la imatge original de la seua publicació, en què pot figurar la frase que l'acompanya, i una motxilla de "M'agrada el valencià".

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

Amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua


EMAS upv