- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
22/11/21
Notícia
Lliurament de la motxilla de “M’agrada el valencià” al PAS i PI

El termini per a enviar les sol·licituds finalitza el 5 de desembre

L’Àrea de Llengües, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV, organitza la campanya «Lliurament de la motxilla de “M’agrada el valencià”», adreçada al personal d’administració i serveis (PAS) i del personal d’investigació (PI) de la UPV, amb l’objectiu de saber els coneixements acreditats de valencià i d’anglès i conèixer les propostes de millora de les dues llengües a la universitat.

Per a participar en aquesta campanya i recollir la motxilla, cal emplenar el «Formulari per al lliurament de l’obsequi de “M’agrada el valencià” al PAS I PI» entre el 22 de novembre i el 5 de desembre. L’obsequi (la bossa... de “M’agrada el valencià... tant com m’agrades tu”) es lliurarà els dies 14 i 15 de desembre, a les dependències del Servei de Promoció i Normalització Lingüística dels tres campus. S’atendran les sol·licituds rebudes per ordre d’arribada, fins a l’acabament de les existències.

Destinataris: personal d’administració i serveis (PAS) i personal d’investigació (PI) de la UPV

Característiques de l’obsequi (motxilla): és de color morat, porta el logo de la UPV i la frase “M’agrada el valencià... tant com m’agrades tu”. Les mesures són 34 x 42 cm, pesa 35 grams, ésdepolièster i està reforçada en els extrems inferiors.

Sol·licituds i termini: les sol·licituds s’han de fer per mitjà del «Formulari per al lliurament de l’obsequi de “M’agrada el valencià”» del 22 de novembre al 5 de desembre, inclòs.

Dates de recollida: 14 i 15 de desembre, a l’SPNL dels campus de la UPV

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia


EMAS upv