- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
05/11/21
Noticia
L’SPNL informa: VIII Viquimarató de la Llengua sobre la música en valencià

Del 5 al 12 de novembre es podran editar els continguts musicals de la Viquipèdia

Del 5 al 12 de novembre tindrà lloc la VIII Viquimarató de la Llengua sobre la música en valencià/català, organitzada per la la DGPLGM i l’Amical Wikimedia, amb altres institucions.

Totes les usuàries i usuaris que ho desitgen editaran les entrades en la Viquipèdia sobre la música cantada en valencià/català per a millorar i ampliar els continguts de tots els elements (obres, lletres, músics, estils, corrents, actuacions, enregistraments, etc.), perfils (compositors, intèrprets, cantautors, grups, etc.) i gèneres (coral, cançó popular, cantautor, pop-rock, rap, etc.) de totes les èpoques. Alhora, també es proposa la creació d’articles nous i la traducció dels continguts ja publicats a altres llengües.

Aquesta iniciativa es difondrà a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #ViquiLlengua7x7, per a augmentar la participació de coneixedors dels diversos estils i de voluntaris representatius de tot el domini lingüístic.

Les persones interessades que ja disposen d’un compte a la Viquipèdia s'hi poden inscriure directament. La resta d’interessades han d’enviar un missatge de correu electrònic a coordinacio@wikimedia.cat.

L’Amical Wikimedia oferirà un taller en línia de nocions bàsiques d’edició de la Viquipèdia per a qui vulga aprendre com començar. Es podrà seguir el divendres 5 de novembre a les 17 h, a través del canal de Youtube de Llengua catalana.

En aquesta edició col·laboren la Generalitat Valenciana, el Govern d’Andorra, la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Aragó, la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Itàlia i la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà.

Informació: https://wikimedia.cat

Font: xarxaval@gva.es


EMAS upv