- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
22/09/21
Notícia
Cursos MOOC de valencià per a la preparació dels nivells B2, C1 i C2

Els mòduls tracten diferents aspectes lingüístics amb el suport de vídeos i exercicis autocorrectius

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística ofereix, per mitjà de la plataforma UPV[X], cursos MOOC (‘cursos en línia massius en obert’), per a la preparació dels nivells B2, C1 i C2 de valencià.

Cursos

Destinataris: totes aquelles persones que hi estiguen interessades

Forma d’aprenentatge: amb el suport de vídeos i exercicis autocorrectius

Durada dels cursos: estan oberts durant tot l’any i es pot fer la inscripció en qualsevol moment

 

Continguts dels cursos: cada curs consta d’una sèrie de mòduls que tracten diferents aspectes lingüístics, exercicis autocorrectius intercalats en els vídeos, un examen final autocorrectiu.

Calendari i modalitats

  1. Curs en mode síncron: l’alumnat comença els cursos quan ho desitge i els segueix al seu ritme. Tots els continguts romanen oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs. L’equip docent dona suport en els fòrums durant dos períodes a l’any: setembre-novembre i abril-juny. En el cas del C1 intensiu extraordinari de setembre, es dona suport fins al 27 de setembre.
  2. Curs en mode autònom: en acabar el curs en mode síncron els continguts continuen oberts, però l’equip docent no donarà suport en els fòrums.

En acabar els cursos no s’obté cap credencial, d’acord amb la política de la institució sense ànim de lucre edx.org de la qual la UPV forma part.

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia, spnl@upv.es, , Facebook: /spnlbondia, Twitter: @spnlbondia, Instagram: @spnlbondia)


EMAS upv