- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
08/07/21
Notícia
El dies 9, 10 i 11 de juliol tindrà lloc el II Torneig de Debat en valencià Isabel de Villena

Els debats seran en el format del Parlament Britànic

El propers dies 9, 10 i 11 de juliol tindrà lloc a la UPV II Torneig de Debat Isabel de Villena, en valencià, en el format BP (Parlament Britànic), organitzat per l’associació Debat UPV, amb el suport del Servei de Promoció i Normalització Lingüística i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

 

L’objectiu d’aquest torneig és crear un espai perquè puguen participar equips de les universitats de l’àmbit lingüístic i es contribuïsca a la creació d'un circuit de debat en valencià.

 

Enguany el format utilitzat serà el format del Parlament Britànic, on s'enfronten quatre equips en cada debat, dividits en dos grups, entre govern (a favor de la moció) i oposició (en contra de la moció). No obstant això, els dos equips que conformen cadascuna d'aquestes bancades, a pesar d'estar defensant la mateixa posició en la moció, també competeixen entre ells per veure quin dels dos és capaç de fer-ho de la millor manera. Així s’afavoreix la creació dels millors arguments sobre la moció, ja que no sols s'ha de guanyar la bancada contrària sinó també l’altre equip que defensa la mateixa posició.

 

El torneig constarà de sis rondes classificatòries i la final del torneig, i tindrà lloc a les instal·lacions de la Casa de l'Alumne de la UPV.

Més informació: debate.upv@gmail.com i @debatUPV (Facebook, Twitter i Instagram).

 


EMAS upv