- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
20/05/21
Notícia
L’SPNL informa: Manifest "Per una nova cultura compartida i oberta al món"

El proper 20 de juny tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis El Temps de les Arts

D’acord amb la carta de serveis, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística informa que el proper 20 de juny tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis El Temps de les Arts, uns guardons que han creat, de manera conjunta, el portal web El Temps de les Arts, la Xarxa Vives d’Universitats i la Federació Llull (integrada per Òmnium Cultural, l’Obra Cultural Balear i Acció Cultural del País Valencià) per impulsar la cultura del conjunt de territoris de parla catalana i, aquest any, també per contribuir a la recuperació del sector cultural.

 

Els premis, als quals s’han presentat 532 projectes, reconeixen la creativitat i la innovació en diferents àmbits artístics: arts visuals, arts escèniques, música clàssica, música popular, arquitectura i patrimoni.

La cerimònia es farà de manera simultània des de sis indrets diferents: València, Barcelona, Palma, Andorra, Perpinyà i l’Alguer, i serà retransmès per les televisions i ràdios públiques de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Andorra i les Illes.

 

A més, El Temps de les Arts presentarà el manifest «Per una nova cultura compartida i oberta al món», que pretén “conscienciar la població de la necessitat d’enfortir la cultura compartida, entenent-la com un bé essencial, com un patrimoni a preservar, a donar a conèixer i a internacionalitzar”. Les persones que vulguen poden signar-lo abans del 14 de juny, que és quan es farà públic el nombre de signants del manifest i s’explicarà tot el que s’ha realitzat.

 

 

Més informació: El Temps de les Arts (www.tempsarts.cat)

Font: Eliseu Climent (ecliment@eltemps.cat)


EMAS upv