- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
06/04/21
Noticia
#CarmelinaVicentUPV, participa amb un vídeo llegint Carmelina Sánchez-Cutillas o Vicent Andrés Estellés

Els participants podran obtenir una entrada doble per a un dels espectacles que es programen al maig o juny al Teatre Micalet de València

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV organitza l’activitat #CarmelinaVicentUPV, per a la qual es demana la participació de la comunitat universitària per mitjà de la lectura i enregistrament en vídeo d’un text de Carmelina Sánchez-Cutillas o de Vicent Andrés Estellés, Escriptora de l’Any 2020 i Escriptor de l’Any 2012, respectivament, per nomenament de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L’objectiu de #CarmelinaVicentUPV és fomentar la lectura d’aquests escriptors de referència en valencià amb l’ajuda de les xarxes socials. 

Carmelina Sánchez Cutillas (1927- 2009) i Vicent Andrés Estellés (1924-1993) tenen connexions temàtiques en l’obra en vers, amb reflexions sobre la realitat de l’entorn o les preocupacions socials, i també en l’obra en prosa, amb el reflex dels espais de la quotidianitat que retraten aquests autors entre Altea i Burjassot. A més hi ha altres coincidències, com el pròleg d’Estellés a una de les obres de l’escriptora o alguna de les cartes que va enviar Sánchez-Cutillas a persones capdavanteres de la cultura valenciana.

Carmelina Sánchez-Cutillas i Vicent Andrés Estellés

Participa en #CarmelinaVicentUPV amb un vídeo llegint Carmelina Sánchez-Cutillas o Vicent Andrés Estellés

Les persones interessades a participar en #CarmelinaVicentUPV podran enregistrar un vídeo amb el mòbil o qualsevol altre dispositiu electrònic, llegint un fragment literari de l’obra de Carmelina Sánchez-Cutillas o de Vicent Andrés Estellés, amb una durada màxima de 4 min, i l’hauran de compartir amb l’etiqueta #CarmelinaVicentUPV en qualsevol de les xarxes socials de l’@spnlbondia (Facebook, Instagram o Twitter).

Termini de participació

Es podran enregistrar i compartir els vídeos fins al 30 d’abril.

Obsequis

Tots els participants entraran en el sorteig de 10 entrades dobles per a assistir a un dels espectacles que elegisquen de la programació en valencià de maig o juny del Teatre Micalet de València.

Més informació sobre Carmelina Sánchez-Cutillas i Vicent Andrés Estellés

#CarmelinaVicentUPV

Organitza

Servei de Promoció i Normalització Lingüística 

Col·laboren: Acadèmia Valenciana de la Llengua, La Rosa de Paper

 


EMAS upv