- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
03/11/20
Notícia
Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2021

El termini per a lliurar les obres finalitza el 15 de març.

La Fundació Sambori –amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València– convoca el Divuitè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2021, adreçat als estudiants de les universitats públiques valencianes matriculats en el curs 2020-2021, en qualsevol de les titulacions (graus, màsters i doctorats).

Resum de les bases

 

Tipus i autoria (individual o col·lectiva): una obra per autora o autor, original, inèdita, no premiada ni pendent de resolució en cap altre concurs i amb una qualitat lingüística adequada al nivell. Quedaran excloses les obres que incloguen la signatura o qualsevol altra pista que permeta conèixer-ne l’autoria.

 

Llengua, extensió i format: escrites en valencià, entre 1 i 5 pàgines DIN A4 i escrites amb l’ordinador, en font Arial, cos 12 i un interlineat d’1,5 espais.

·       Termini i presentació de les obres: el termini de presentació finalitza el 15 de març de 2021 i caldrà enviar-les per correu electrònic a l'adreça fundacio@sambori.net. L'obra ha d'anar en un fitxer adjunt en PDF, anomenat amb el mateix títol de l'obra, i el full de participació, amb les dades de l'autor o autora, en un altre PDF anomenat "full de participació".

 

·       Premis: primer, 1.000 euros; segon, 750, i tercer, 500.

 

Bases completes en PDF: Bases 18è Premi Sambori Universitari

 

 

Més informació

 

Fundació Sambori

Tel. 96 179 56 50

fundacio@sambori.net

http://www.sambori.net

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.spnl@upv.es


EMAS upv