- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
23/07/20
Notícia
Aprèn valencià des de casa: recursos adreçats al públic en general
Des del 16 abril fins al 23 juliol, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ha oferit diversos recursos per a aprendre valencià des de casa.

Des del 16 abril fins al 23 juliol, la Universitat Politècnica de València, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia) ha realitzat la campanya “Aprèn valencià des de casa”, en la qual ha oferit diversos recursos per a aprendre valencià des de casa.

 

Un altre dels objectius també ha sigut ajudar a la preparació de les proves de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià de les universitats valencianes (CIEACOVA, cieacova.com) o de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV, www.jqcv.gva.es/va).

 

Per a això, s’ha creat l’espai “Aprèn valencià des de casa” amb el recull de recursos oberts per al públic en general, amb molts temes concrets, els quals s’han desenvolupat per mitjà de 30 publicacions en la pàgina web i en les xarxes socials de l’SPNL.

 

Els subapartats d’aquests recursos són els següents:

 

 

Aquest espai d’“Aprèn valencià des de casa” està permanentment obert, amb les actualitzacions oportunes, per al públic en general.

 

 

Més informació

Universitat Politècnica de València

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

 


EMAS upv